péntek, szeptember 12

jól van. ki tud olyan albérletről, ahova viszonylag hamar (értsd: akár a hétvégén) lehetne költözni, nincs a világvégén, és vagy roppant kicsi, vagy többen vagytok és van egy kis szoba (mert még mindig nincs sok pénzem :P )? ömm, nem dohányzom (vagy amikor épp igen, azt sem otthon), nincs háziállatom, viszont kéne internet és gyakran későn érek haza próbák után.

(megint összevesztek velem a szüleim. szerintem minden komoly ok nélkül, csak az összeveszés ízéért, mert arra más magyarázat nincs, h a kérdést ugyan felteszik, de a választ már nem hagyják elmondani, mondván, h "ne beszéljek vissza". muhaha. akkor ne kérdezzenek, mert még azt hiszem problémát akarnak megoldani, nem hisztizni.)

ja, szóval komoly.
--
kieg.: igazából nem szeretnék egyedül, de ahogy elnézem, minden elköltöznivágyó ismerősöm már elköltözött :P ha mégsem, akkor nyugodtan szóljon nekem :D

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem tudom mennyire sürgős, én néha kapok biológuslevlistán albérlethirdetéseket: vagyis lány évfolyamtársaim az albérletük egy szobájába keresnek embert 20+rezsiért, meg ilyenek vannak.

ha esetleg érdekelne, szólj...