szerda, május 7

Képesnap

Ezt meg én csináltam tegnap, h teszteljem magamat a fotosopp terén (ha már azt mondtam nagy bátran Farkasnak, h értek hozzá. ) Azt hiszem, a tükörképnek hátrafele kéne szögben dőlnie vagy valami.
Devartra lusta vagyok kirakni, mert sok benne a stock kép, és nem mindegyik a resurgere-től, ergo meg kéne őket keresgetnem.

Kapolcsot szervezgetem, és röhej, hogy pont én vállaltam magamra a szervezés részét. Tény, h egyesek két szép szeméért is simán megteszek dolgokat, itt meg többen is vannak szépszeműek, illetve nekem is érdekemben áll fellépni.
Szervezésről jut eszembe, vizsgadarabbal kapcsolatban én is elkezdtem pörögni, hátha így végre sikerül összeszednünk magunkat - de ez olyan rettenetes, hogy az egyik legkevésbé szervezőképes embner működik.
Nem, nem tartom magamat jó szervezőnek. Rettenetes ötletember vagyok egy nagy adag maximalizmussal és exhibicionizmussal nyakonöntve. Ezért örülök, h nem én vagyok végül a tábor főszervezője, nem nekem kell nyaggatnom az embereket, hanem majd engem figyelmeztetnek, h "hé, ezt még kéne!".

A munka határozottan nyugtató dolog.

1 megjegyzés:

Dreamer írta...

Ügyes munka, nekem tetszik. Van benne egy kis Warcraft/Warhammer utóérzet, de mivel tudom, hogy nem nagyon ismered az említett világokat, így grat külön, hogy ezt az egyediséget így is, új alkotásként el tudtad érni.