hétfő, május 12

Na, egy jó hír már van :D

viszont elkezdtem pánikolni Kaposvár miatt. azt hiszem, ez most nem a szokásos megelőző hiszti, hanem komoly aggódás, mert viszonylag gyakran érzem úgy, h az egészet hagyjam a fenébe, nincsen értelme, és egyebek. Olyan egyszerű lenne kiszürkülni az életből.


Ez a valóság sohasem engedi, hogy pusztán emberi látásmóddal szemlélje a világot, így arra készteti, hogy szüntelen idegenszerűségét, jelentőségének égető fontosságát olyan emberi vagy akár kozmikus rosszindulat megtestesüléseként értelmezze, amelynek leküzdéséhez a legkétségbeesettebb ellenintézkedésekre van szükség. Ezek megnyilvánulásának egyik szélsősége a gyilkos erőszak, a másik pedig a katatónia vagy a lelki öngyilkosság. Ha pedig egyszer a lefelé vezető, pokoli utat választja, többé már képtelen lesz megállni.

(my problem childe)
(utálom, amikor a szerep megtalál)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg milyen pokoli egyszerű lenne. A lezuhanás esélye mindig megvan - és minél magasabbra jutunk, annál veszélyesebb a játék.

De hát ha már egyszer félünk, akkor már nyertünk is. Abban van a legtöbb erő. A nagy magabiztos színészek csak farzsebből előrántott, jól bejáratott pofákat vágnak. Még jó, hogy köztünk nincsenek ilyenek.

Cue

gothposeur írta...

Igaz. De, mint általában, itt is középen kell egyensúlyozni. Mert, amikor a félelem megbénítja az embert, akkor nem ér többet magabiztosnál.
Tulképp ez ugyanaz, mint az optimális stressz-szint - nem a semmi stressz, sem a túl sok adja a legjobb eredményt, hanem valahol középen az optimum. Nyilván ugyanott, mint a fraktálok széle, ahol minden pont mellett van végtelen ugyanolyan színű másik pont is minden kis méretre.

Névtelen írta...

csúnya lennél ám szürkén ;)

gothposeur írta...

zé: pedig már gondoltam rá, hogy kisminkelem magamat szürkeárnyalatosra :D

Névtelen írta...

hmm...ha hajjal együtt, akkor úgy jó :)